AMSTERDAM - Voormalig 'Rad van Fortuin'-presentator Hans van der Togt zegt dat 'het er weer flink aan toe gaat' op de set van het BNN-programma 'Ranking the Stars'. "Ik was weer behoorlijk openhartig", zegt de 63-jarige ex-presentator.

"Paul de Leeuw is briljant in het eruit trekken van dingen die je eigenlijk niet wil zeggen."

Van der Togt was naar eigen zeggen 'de klos' tijdens de opnames van deze Golden Oldies-versie van het jongerenprogramma.

Naast Van der Togt zitten onder anderen John de Wolf, Sandra Remer en Dries Roelvink achter de deskjes. In het programma moeten de BN'ers aan de hand van vragen inschatten hoe anderen over hen denken.

Zelfbeeld

"De eerste vraag was: Wie heeft er het meest geslikt, gespoten, gesnoven en gezopen?", vertelt een openhartige Van der Togt aan Novum Nieuws. "Ik heb mezelf maar op de eerste plaats gezet, ondanks dat Bonnie St. Clair ook meedeed."

De oud-presentator bleek over een goed zelfbeeld te beschikken. "En uiteraard stond ik op de eerste plaats."

Zat

Toch is Van der Togt alle aandacht omtrent zijn drankgebruik wel een beetje zat. "Ik ben er ooit openhartig over geweest en vind het jammer dat mensen er steeds weer op terug komen. Ik heb het goed in de hand en wil me focussen op de leuke dingen in het leven."

De voormalige presentator vertelde eerder steevast een flink glas vodka-jus onder zijn presentatiedesk te hebben staan.

'Ranking the Stars' wordt gepresenteerd door Paul de Leeuw en is vanaf vrijdag 16 april elke week te zien bij BNN.