AMSTERDAM – Sandra Bullock heeft de kinderen van haar man Jesse James bij zich in huis genomen. De twee wonen niet meer samen sinds bekend werd dat James vreemd zou zijn gegaan.

Dat melden verschillende media vrijdag.

“Het is een positief signaal over de relatie tussen Sandra en Jesse”, vertelt een vriend van het stel tegenover entertainment website TMZ.com.

Seksverslaving

James verblijft sinds kort in een afkickkliniek om van zijn seksverslaving af te komen. Vanwege zijn afwezigheid heeft Bullock besloten zich te ontfermen over de kinderen van James.

Woensdag werd nog bekend dat Bullock geen scheiding durft aan te vragen. De actrice zou bang zijn dat James haar privézaken naar buiten brengt.

Adoptie

Eerder gingen er geruchten dat de actrice de kinderen Sunny, Chandler en Jesse Jr. zou adopteren na een scheiding van haar echtgenoot. Deze geruchten werden direct ontkend door een woordvoerder.

Het stel verkeert in een huwelijkscrisis, omdat vier vrouwen beweren een relatie te hebben gehad met James terwijl hij met Bullock getrouwd was.

De drie kinderen komen voort uit eerdere huwelijken van Jesse en zijn 6, 12 en 15 jaar oud. Bullock en James trouwden in juli 2005.