AMSTERDAM - Demi Moore beweert dat ze geen chirurgische ingrepen heeft laten doen in haar gezicht. De actrice ontkent opnieuw verhalen over haar vermeende operaties, maar geeft tegelijkertijd ook toe dat ze ergens anders wel een ingreep heeft laten doen.

"Ik heb wel iets laten doen, maar niet in mijn gezicht", vertelt de 47-jarige actrice volgens verschillende media in het Britse tijdschrift Elle.

"Misschien ga ik wel onder het mes op een dag. Ik erger me er alleen zo aan dat mensen constant verhalen rondbazuinen over de hoeveelheid geld die ik uit zou geven aan plastische chirurgie."

Ze zou willen dat de media iets minder aandacht besteden aan haar uiterlijk, ze voelt zich namelijk 'als een kind dat wordt nageroepen op een schoolplein'.

Obsessie

De actrice, die getrouwd is met de vijftien jaar jongere Ashton Kutcher en drie kinderen heeft uit een eerder huwelijk met Bruce Willis, vertelt dat er tijden zijn geweest dat ze geobsedeerd was door haar lichaam.

"Maar toen ik mijn pogingen staakte om mijn lichaam de baas te zijn, was mijn lichaam plotseling het lichaam dat ik altijd wilde hebben."

Twitter

Demi bevestigde woensdag via haar Twitter-pagina dat zij de moeder van Miley Cyrus speelt in een remake van de Franse film 'LOL'. De opnames beginnen in juli.

Demi is dol op Twitter en maakt er veelvuldig gebruik van. Ze heeft in een jaar tijd twee levens gered van mensen die via het sociale netwerk de wereld lieten weten hun leven te willen beëindigen.