AMSTERDAM - De nieuwe vriend van Patricia Paay is niet echt blij met de media-aandacht die hij tegenwoordig te verduren krijgt. Op het verjaardagsfeest van de 61-jarige diva was Nicky duidelijk niet in zijn sas met alle belangstelling.

Voor de draaiende camera van RTL Boulevard laat de 27-jarige 'toy-boy' merken niet echt zin te hebben in de interesse van de tv-ploeg. LaPaay zegt hem vervolgens waar het op staat. "Als je me echt wil houden dan moet je er aan wennen."

"Zullen we dit gewoon niet doen? Ik heb hier geen zin in", zegt Nicky van Dam daarop tegen zijn nieuwe lover. "Ik vind dit helemaal niets", zegt hij later als de fotografen van alle kanten zijn naam roepen om een gouden plaat van de twee vast te leggen.

"Het is ook niet makkelijk, als je het niet gewend bent", zegt de oudste playmate ter wereld ter verdediging van haar vriendje.

Toch maakte Nicky wel indruk met zijn verjaardagscadeau voor de diva. "Ik heb een hondje gekregen", zegt een stralende Paay. "In plaats van een baby."