AMSTERDAM - Eva Longoria Parker staat versteld van de schadeclaim van haar ex-collega Nicolette Sheridan. Beide dames waren te zien in 'Desperate Housewives'. Sheridan sleept nu de bedenker van de tv-serie voor de rechter omdat ze mishandeld zou zijn op de set.

"Ik ben echt in de war", zei Eva woensdag op de Amerikaanse radiozender KIIS-FM. "Marc is grappig en lief, hij zou geen vlieg kwaad doen."

Sheridan beweert dat Marc Cherry, bedenker en producent van 'Desperate Housewives', haar heeft geslagen op de set. Bovendien zou haar personage Edie Britt onterecht uit de serie zijn geschreven. De blondine wil een schadevergoeding van twintig miljoen dollar.

Woordenwisseling

"Het is echt een serieuze zaak, het gaat om veel geld", reageerde Longoria Parker. "Ik ben dol op de show en zou het verschrikkelijk vinden als de goede reputatie wordt aangetast." Het liefst zou de brunette willen dat de hele zaak van tafel geveegd wordt.

Eva herinnert zich wel een incident tussen Nicollette en Marc. "Maar dat is jaren geleden. Ik was toen niet op de set, maar volgens mij hadden ze een woordenwisseling."