AMSTERDAM - Danielle Oerlemans trok onlangs voor de laatste keer de deur dicht van haar miljoenenstulpje in de heuvels van LA, maar was daarover best verdrietig. “Ik heb wel een traantje gelaten”, aldus Oerlemans deze week in Grazia.

Het gezin zou drie jaar in Hollywood vertoeven, maar begin dit jaar besloot Reinout met zijn vrouw en vier kinderen al na anderhalf jaar terug te keren naar het Gooi.

Reinoot nam deze keuze zodat hij zijn productiehuis Eyeworks weer vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam kon leiden.

Huilen

Danielle: “Het moeilijkste is het moment dat je de sleutels van het huis waarin je hebt gewoond op tafel legt en de deur achter je dicht doet. Ik had mijn ziel en zaligheid in dat huis gestopt en was er heel erg aan gehecht, dus ik moest wel even huilen.”

Voor Danielle waren de tranen gelukkig snel gedroogd. “We hebben toen een taxi gepakt en zijn lekker ergens een glaasje wijn gaan drinken. Toen was het ook wel weer goed.”

Speculaties

Speculaties deden de ronde dat het optrekje niet 9,9 miljoen euro maar 8,3 miljoen euro had opgeleverd. Dat betekent dat hun miljoenenstulpje 1,5 miljoen euro minder opbracht dan aanvankelijk gedacht werd.

“Dat zijn allemaal speculaties”, spreekt Danielle tegen in het blad. “We hebben ons huis goed verkocht en er is geen sprake van verlies. Dat kan ook niet als je je huis na twee weken al kwijt bent.”

Reinout kocht het droomhuis anderhalf jaar geleden voor vijf miljoen euro, maar gaf het een complete make-over. Inmiddels woont het gezin weer in Laren.