AMSTERDAM - Lady Gaga vindt haar carrière momenteel het allerbelangrijkst. Haar liefdesleven staat dan ook even op een laag pitje. Bovendien is het vanwege haar roem moeilijk om een geschikte partner te vinden, zegt ze deze maand in Cosmopolitan.

"Voor iedere vrouw die haar carrière hoog in het vaandel heeft staan, is het niet makkelijk om de ware te vinden. De meeste mannen worden geïntimideerd door succesvolle vrouwen."

Toch wil dat niet zeggen dat de artieste momenteel een ingedut seksleven heeft. "Ik wilde met zoveel mogelijk rock-'n-roll-types het bed delen en ik heb daar een heleboel lol mee gehad. Maar ik heb ook ex-vriendjes gebeld en nieuwe jongens ontmoet."

Stevige kluif

Mocht Lady Gaga ooit de ware ontmoeten, dan heeft deze een stevige kluif aan haar, zo zegt de muzikante in het tijdschrift. "Als ik een nieuwe vriend krijg, zal ik tegen hem zeggen: 'hang on, because it's going to be a bumpy ride!'"

Buitenbeentje

In het interview zegt Lady Gaga verder dat ze zo ambitieus geworden is, omdat ze vroeger tal van keren afgewezen is. "Ik ben een buitenbeentje. Ik ben ook altijd belachelijk ambitieus geweest, op een manier die maar weinig mensen begrepen."