AMSTERDAM - Twaalf kappers worden uit de kast gehaald om de haarstyling bij het huwelijk van Wesley en Yolanthe te doen. De 24 handen pakken niet alleen de twee tortelduifjes aan.

Alle gasten die op de bruiloft in het Italiaanse Toscane aanwezig zijn krijgen een make-over. Daarbij krijgt iedereen ook nog eens nieuwe kleding.

De Portugese ontwerpster Maria Karin gaat de trouwjurk van Yolanthe Cabau van Kasbergen ontwerpen. De designer is een grote naam in Italië, meldt RTL Boulevard maandag.

Eerder werd al bekend dat onder meer Anouk Smulders en Rosanne Kluivert de organisatie van het huwelijk voor hun rekening nemen. De vrouw van voetballer Patrick Kluivert gaat ook de styling doen.

Prachtige vrouw

Een van de twaalf haarstylisten licht hun bijdrage toe. "Yolanthe is een prachtige vrouw en heeft prachtig haar. Ik denk dat er iets gedaan gaat worden met de natuurlijke textuur die ze in haar haar heeft", zegt de kapper over de haardos van Yolanthe.

Over Wesley Sneijder kan de stylist kort zijn. "Aan Wesley zal niet zo heel veel gedaan moeten worden", zegt de stylist over het luchtige kapsel van de voetballer. "We kunnen wel wat strakke contourtjes maken, dat zou mooi zijn."