AMSTERDAM - Het zoontje van Xander de Buisonjé is opnieuw in het ziekenhuis opgenomen. De twee maanden oude baby is voor de tweede keer in zijn korte leven onder behandeling van artsen. Mogelijk heeft Dex last van een maagklepje dat niet goed sluit.

Vorige maand werd Dex ook al opgenomen, toen vanwege vochtverlies door een buikvirus. "We hopen dat hij snel terug mag komen", zegt de bezorgde vader.

"Hij kan er zomaar een week in liggen, want ze willen gewoon kijken wat er aan de hand is. Hij gaat niet terug voordat ze er helemaal achter zijn."

Onrustig

"Hij vecht ergens tegen. Hij draait met zijn ogen en hij overstrekt zich constant. Hij is constant onrustig en geeft heel veel over", vertelt De Buisonjé aan 'Shownieuws'. "Ze denken aan een reflux, een maagklepje dat niet goed sluit."

Het jonge gezin maakt geen goede start. Voor de eerste opname van baby Dex belandde moeder Sophie in het ziekenhuis met een infectie.

"Je kunt wel heel erg in een soort van zwart gat gaan zitten met z'n tweeën, maar dat heeft ook niet zoveel zin", meent Xander. "Dus we gaan zo naar hem toe en dan lekker een paar uurtjes bij hem zitten."