AMSTERDAM - Valerio Zeno en Dennis Storm staan in hun programma 'Loverboys' mensen bij die hulp nodig hebben in de liefde. De BNN-presentatoren zijn zelf nog single en eigenlijk zijn ze daar wel blij mee.

Dit zeggen zij woensdag in het AD.

"Ik vind het heerlijk dat ik naar niemand toe verplichtingen heb. Een heel vrij gevoel waar ik blij mee ben in deze fase van mijn leven", zo zegt de 26-jarige Valerio.

"Ik ga er wel vanuit dat ik later trouw."

De 24-jarige Dennis wacht rustig af totdat hij de ware tegen het lijf loopt, maar wil in ieder geval een meisje dat voor hem kiest en niet voor het wereldje om hem heen. "Negen van de tien meisjes willen zelf actrice worden of vinden presenteren 'toevallig' zo leuk. Dan vinden ze het leven eromheen aantrekkelijker dan mij."

Moeders

Voorlopig zijn de moeders van beide presentatoren de belangrijkste vrouwen in hun leven. "Ik vind haar heel tof en lief. Ik hoop dat ik mijn kinderen later net zo opvoed als zij dat deed.", zegt Valerio over zijn moeder.

Ook Dennis heeft een goede band met zijn moeder. "Er zijn vriendinnen die ik veel vaker zie dan mijn moeder, maar toch kom ik altijd bij haar terecht als ik advies nodig heb."