AMSTERDAM - Heidi Montag en Spencer Pratt vormen nog steeds een sterk duo. Met die bevestiging van Montag wijst ze de geruchten dat het huwelijk van de realitysterren op springen staat van de hand.

De 23-jarige Heidi ontsloeg onlangs haar man als manager en zegt zich volledig te willen concentreren op haar filmcarrière.

Maar er blijft genoeg tijd over voor haar echtgenoot Spencer. "Ik hou van Spencer met heel mijn hart", zegt Heidi in het tijdschrift People.

"Ik hou nog meer van mijn vrouw dan ik me ooit had kunnen voorstellen", bevestigt Pratt op zijn beurt

Verliefder

"Alles wat we hebben meegemaakt heeft ons alleen maar harder doen werken aan onze relatie en die is daar beter van geworden", legt Montag uit.

"We hebben ons door dingen heen geworsteld en blijven eraan werken, zodat we het beste koppel ooit worden. We willen elke dag verliefder op elkaar worden."

Huwelijk

De serie 'The Hills', waarin de opbloeiende liefde tot het huwelijk van Montag en Pratt te zien was, loopt binnenkort ten einde. Heidi kan hier niet om treuren, de blondine heeft nu meer tijd om zich op films te storten.

Montag scoorde onlangs een rolletje in 'Just Go With it', een film met Jennifer Aniston. "Ik vind het geweldig om met Jen te werken", jubelt Montag. "Ik kijk mijn hele leven al tegen haar op. Ze is zo sexy en grappig en zo'n geweldige zakenvrouw."