AMSTERDAM - Nicolette Kluijver zou altijd naakt rond willen lopen. De 25-jarige prentatrice kreeg de smaak van het nudisme te pakken tijdens de fotoshoots voor haar Playboy-reportage.

"Wat heerlijk, waarom loop ik niet altijd zonder kleren?" vroeg de BNN'er zich af na twee dagen zonder kleding.

Toch was Kluijver niet direct gewend aan de naakte waarheid. "Eerst ging ik kapot van de zenuwen, daarna stond ik op het punt om in huilen uit te barsten en ten slotte dacht ik: wow, wat gaaf."

Vreemd

Nicolette vertelt dinsdag in het AD over de reportage. "Het is vreemd als je in het bijzijn van zestien mensen meteen in je blote kont rondhuppelt." Na een dag was de presenterende playmate echter al in haar sas met haar evakostuum.

De BNN-presentatrice zegt zich te hebben verwonderd over de dingen die bij een fotoshoot komen kijken. "Ik moest bijvoorbeeld een tampon in, zodat ik de dure lingeriesetjes niet bevuilde. Dat heb ik nooit geweten."

Kluijver zegt zichzelf bijna niet te herkennen op de foto's. Toch vertelt ze dat de foto's nauwelijks bewerkt zijn. "Ik ben blij met het resultaat. Het is een reportage geworden in rock'n roll sfeer." Zondag is een verslag van de reportage te zien in het programma 'Spuiten & Slikken'.