AMSTERDAM - Gwyneth Paltrow en Chris Martin zouden op het punt staan om uit elkaar te gaan. De twee zouden een tweede huis in dezelfde straat hebben gekocht zodat ze gescheiden van elkaar kunnen leven, maar toch dicht bij elkaar kunnen zijn voor hun kinderen.

"Het is algemeen bekend dat de twee nauwelijks samen zijn", zegt een bron uit de Britse muziekwereld tegen het Amerikaanse tijdschrift In Touch. "Als hij uitgaat, is zij er bijna nooit bij. Dan komt hij over als een vrijgezel die zichzelf wel vermaakt."

Ook een vriendin van Paltrow weet te melden dat de twee, behalve hun kinderen, erg weinig gemeen hebben met elkaar.

Affaire

De Coldplay-zanger en de actrice zijn zes jaar geleden getrouwd en hebben twee kinderen, Apple en Moses. De laatste tijd gingen er geruchten dat Martin vreemd zou gaan met actrice Kate Bosworth, met hij bij een U2-concert werd gespot.

De zanger ontkende de aantijgingen. "Of er nu iets gebeurd is of niet, dat mensen erover praten is al genant genoeg voor Gwyneth", zegt de vriendin. "Daarbij hebben ze de hele tijd ruzie met elkaar."

Een andere bron vertelt dat de twee waarschijnlijk nooit zullen scheiden. "Omdat het voor hen erg belangrijk is dat hun kinderen thuis kunnen komen bij een vader en een moeder. De twee hebben misschien niet meer het huwelijk dat ze eerst hadden, maar een scheiding zullen ze altijd uit de weg gaan."