AMSTERDAM - Gordon valt eigenlijk niet op homo's. Die onthulling doet de 41-jarige zanger zaterdag in het AD. De Topper overweegt dan ook weer een relatie aan te knopen met een vrouw.

"Ik vind vrouwen sowieso liever, zorgzamer en begripvoller."

"Die keiharde homowereld, daar moet ik niks van hebben." Toch heeft Gordon momenteel een relatie met de 24-jarige Raoul.

"Ik ben blij, het gaat een halfjaar goed, maar ik weet niet of ik verliefd ben", biecht de krullenbol op. "Het gevoel is wel super." Over zijn liefdesstrubbelingen schreef de 41-jarige een boek, 'Alles Over de Liefde, Gids voor het Gebroken Hart', dat op 9 april verschijnt.

Twijfelen

Ondanks alle wijsheden blijft Gordon twijfelen. "Misschien had ik het toch eerder met een vrouw moeten proberen. Had ik nu kinderen gehad en dat zou een stuk stabiliteit met zich mee hebben gebracht." Dat hij ooit als gelukkige huisvader eindigt, sluit de Topper niet uit. "Misschien ga ik dat nog wel proberen."

Gordon gaat het ook nog een keer proberen met de Toppers. Vorig jaar stapte hij met veel trammelant uit de groep, om een paar maanden later weer terug te keren.

Mislukken

"Ik ben gezwicht omdat Jeroen van der Boom zei: 'Je hoort erbij'", doet Gordon zaterdag uit de doeken. "En hij zei: 'Zonder Gerard of jij is het project gedoemd te mislukken'."

Daarnaast eiste Gordon openlijke excuses van Gerard Joling en René Froger. "Dus toen Gerard en René dat deden, kon ik niet meer terug." Echt lekker loopt het nog niet tussen de vier Toppers. "Ons contact is nou niet dat je zegt jé van hét, maar ik doe mijn best."

Portemonnee

Bij zijn beslissing om zich weer bij de Toppers te voegen dacht Gordon ook aan zijn eigen portemonnee.

"Het gaat om zo godsgruwelijk veel geld dat je dan maar boven dingen moet staan."