AMSTERDAM - Heidi Montag is helemaal niet rouwig om het einde van de realitysoap 'The Hills', die haar bekend maakte.

De blondine kan zich nu eindelijk fulltime storten op haar acteercarrière. Montag is zelfs al begonnen aan een eigen filmscript.

"Ik ben zo opgetogen dat 'The Hills' eindelijk over is. Nu kan ik fulltime gaan acteren. Er is geen betere leerschool dan 24 uur per dag voor de camera's verschijnen", vertelt Montag aan entertainmentwebsite People.

Creativiteit

"Ik wil de wereld mijn creativiteit laten zien, door het spelen van verschillende karakters."

Montag werkte samen met de Oscarwinnende regisseur Ron Howard voor een kleinschalig filmproject en wist een rolletje in de komedie 'Just Go With It' te scoren.

"Ik ben erachter gekomen wat mij het gelukkigst maakt in het leven", verkondigt een enthousiaste Montag over haar nieuwe baantjes.

3D borsten

De 23-jarige is zo enthousiast dat ze zelf aan het scriptschrijven is geslagen. "Ik maak de eerste 3D strandkomedie over haaien die een kustplaatsje aanvallen. Ik red iedereen met mijn 3D borsten", vertelt Heidi

Ze heeft een flinke voorgevel sinds de dag dat ze tien cosmetische ingrepen tegelijk liet uitvoeren. "Ik ben eindelijk vrij om de nieuwe Hollywood entrepreneur te worden."