Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Party, Privé, Story en Weekend. Met daarin deze week dat Joling zich een hoedje schrok, Dr.Facelifts minnares uit de school klapt, wij Willemijn willen en Yo en Wes los gaan op de partyboot. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Bofkont Yolanthe wordt in de watten gelegd door haar aanstaande. De twee torteltjes gingen in ondertrouw en dat werd gevierd. Wesley liet oorbellen met edelstenen maken en gaf die na de ondertekening cadeau.

Maar dat was niet alles. Voor haar 25e verjaardag had hij een surpriseparty georganiseerd op een schip. Eerst moest ze een witte avondjurk van Versace aantrekken, daarna werd ze ‘ontvoerd’.

Braaf

Op de partyboot was haar hele familie aanwezig (dan heb je al een halve gastenlijst vol, met 7 broers en zussen), haar schoonfamilie en vrienden. Yolanthe poseerde braaf met haar nieuwe schoonmoeder en tortelde nog wat voor de camera met haar Wesley.

‘Het is echt een sprookje’ kirde ze en we geven haar geen ongelijk. Welk meisje droomt nu niet van zo veel luxe?

Lekker Volendams

Na Yolanthe komen we automatisch bij Jan Smit terecht. Zijn Liza baadt niet opzichtig in luxe; daar houden ze in Volendam niet zo van. Toch weet Story te vertellen dat de blondine haar werk bij de viskraam heeft opgezegd. Ze is nu fulltime thuis.

Volgens het blad vindt Jan het prettig als zijn vriendin veel thuis is en lekker voor hem kookt. Op z’n Volendams wordt er dan ’s middags warm gegeten. ’s Avonds kijken ze tv of drinken ze een biertje in de plaatselijke kroeg.

Schoonmoeder Gerda is dik tevreden met haar nieuwe schoondochter. Ze vond Yolanthe te veel een glamour-poes en gunde Jan een echte Volendamse meid. Die heeft hij gevonden en Story vermoedt dat er snel goed babynieuws te vertellen valt.

Op dievenpad

Gerard Joling is zich rot geschrokken. Terwijl hij lag te slapen, probeerden ze beneden bij hem in te breken. Op de beveiligingscamera’s is te zien hoe mannen met een koevoet probeerden de ramen open te breken, meldt Privé.

Wat zouden ze komen stelen, vragen we ons af? De toupetten van de zanger? Of zijn collectie glitterjasjes? Die laatste zijn zó over the top, dat je ze nooit kunt verkopen. Anders dan bijvoorbeeld Gordon leeft Gerard tamelijk sober.

Daar hadden dieven ooit een vette buit aan horloges en sieraden. Ook bij de Gullits, Borsato’s, Marco Bakker en Corry Konings kwam het dievengilde ooit langs. Maar we vragen ons af of bij C-artiest Corry Konings iets van waarde te halen viel.

Dr. Facelift

Vorige week baarde dokter Robert Schoemacher opzien. Hij vertelde toen een buitenechtelijke dochter te hebben. Hij poseerde met vrouw, kind, ex-minnares en de dochter voor de foto.

Het zou na de ‘coming out’ één grote happy family zijn. Minnares Anja denkt daar toch ietsje anders over. Hoewel ze blij is dat de waarheid bekend is, is ze er niet klaar mee. Anja bood aan Privé haar verhaal aan.

Ze zou de afgelopen jaren veel hebben meegemaakt en dit graag in boekvorm zien. Privé verzon alvast een leuke werktitel: ‘Het ware gezicht van Dr. Facelift’.

Dat zag Anja niet zitten, maar dat boek komt er, bezwoer ze. Privé hoopt nu natuurlijk dat de ontboezemingen een bom worden onder haar hernieuwde relatie met Schoemacher.

Wij willen Willemijn!

Hoera, de film van Gooische Vrouwen gaat er komen! Linda de Mol bevestigde dat de financiering rond is. Ze schrijft nu nog druk aan het script, maar over een tijd zullen de opnames starten.

Volgens Privé zijn de bewoners van de Gooise villa’s al ingeseind. Tijdens de opnames logeren zij in een hotel terwijl in hun huizen scènes worden opgenomen. Eén hindernisje moet Linda nog nemen.

Ze probeert Willemijn (Annet Malherbe) terug te krijgen. Die was opgestapt omdat ze toe was aan wat anders en niet voor altijd als personage Willemijn door het leven wilde gaan.

Kom op, Linda. Gooi er duizend smeekbedes, flessen champagne en een zak geld tegenaan en haal haar terug. Want zonder onze favoriete über-Gooische vrouw Willemijn missen we toch wat.

Voetbalvete

Niet alleen op het voetbalveld kan het er hard aan toe gaan. Ook achter de presentatiedesk vliegen de mannen elkaar in de haren. Good old Johan Derksen (met snor en sigaar) heeft de oorlog verklaard aan collega Humbert Tan (die kale).

Derksen is hoofdredacteur van het tijdschrift Voetbal International en hoofdsponsor van het tv-prgramma. Zijn eis: Humberto moest van de buis af. Wilfred Genee moest de taak overnemen.

‘Die man mag stuntelen en uit zijn nek lullen en als je een net pak aantrekt en er gladgeschoren uitziet ben je een goede presentator. Ik dacht dat anchor man een vak was,’ sabelde Derksen Humberto neer.

RTL kon niet anders dan Derksen zijn zin geven en nu zit Humberto werkeloos thuis. Voetbal is oorlog, dat blijkt maar weer.