AMSTERDAM - Gordon gelooft niet in eeuwige liefde. "Volgens mij ben ik gewoon eens in de twee jaar toe aan een nieuwe partner", zegt de zanger in het aprilnummer van Gay & Night.

“En mocht je het na twee jaar nog steeds heel leuk met elkaar hebben, dan plak je er nog eens twee jaar aan vast", meent Gordon.

De zanger vertelt in het blad openlijk over zijn liefdesleven. “Ik hoop nog steeds op een Mr. Right, maar ik zie het niet gebeuren”, aldus de 41-jarige artiest, die momenteel met volle teugen geniet van zijn vrijgezellenbestaan.

Eerlijk

“Ik heb een leuk jong iemand ontmoet waar ik het heel fijn mee heb, maar dat noem ik geen relatie. Hoe vervelend dat ook mag klinken voor diegene, ik ben tenminste wel eerlijk. En ik ben niet verliefd.”

Zwak

Naar eigen zeggen heeft Gordon dan ook een zwak voor jongere mannen.

“Aan aandacht van mannen tussen de 25 en 30 jaar heb ik geen gebrek. Ze vinden het prachtig. En ik moet eerlijk bekennen, ik ben erg wars van relaties met jongens die jonger zijn dan ikzelf.”

Ook eeuwige trouw is niet aan Gordon besteedt . “De mooiste tijd van een relatie is altijd in het begin, niks is vastgelegd. Het moment dat je nadrukkelijk aan de omgeving wil laten zien dat iemand bij je hoort, doet volgens mij juist afbreuk aan een relatie.”

Gordon heeft net zijn eigen boek ‘Gids voor het gebroken hart’ gepubliceerd en is vanaf 9 april in de winkels verkrijgbaar.