AMSTERDAM - Cheryl Cole heeft de scheidingsadvocaat van de Britse prins Charles en Paul McCartney in de armen genomen. De 26-jarige zangeres zou zo snel mogelijk van de overspelige voetballer Ashley Cole willen scheiden.

Dat doen ingewijden maandag uit de doeken in de Britse krant Daily Mail.

Cheryls gang naar advocaat Fiona Shackleton volgde op een gesprek met haar toekomstige ex-man.

De 'Fight for this Love'-zangeres wilde dit weekeinde met de voetballer spreken over de verdeling van hun bezittingen, maar de verdediger van Chelsea probeerde zijn huwelijk te redden. "Toen Cheryl dat door kreeg, wees ze Ashley de deur", zegt een bron dichtbij Cheryl.

Plannen

Vervolgens stapte de zangeres naar echtscheidingsadvocate Shackleton, die eerder Paul McCartney en prins Charles vertegenwoordigde. Of Cole de raadsvrouw echt inhuurt, is volgens The Daily Mail nog niet duidelijk. Wel liggen de plannen voor de scheiding klaar.

Opbrengst

De echtelijke woning in Surrey wordt waarschijnlijk verkocht, Cheryl en Ashley delen de opbrengst. Het stel telde zes miljoen pond neer voor het optrekje.

Naar verwachting zal de voetballer zijn appartementen in Noord-Londen en Dubai houden, Cheryl neemt de zorg voor de chihuahua's Coco en Buster op zich.