AMSTERDAM - De verraden vrouw van Take That-zanger Mark Owen is bereid om haar man terug te nemen, in het belang voor haar twee kinderen.

Dat meldt The Sun maandag.

Een familievriend zegt: “Emma zal alles doen voor haar prachtige kinderen. Mark is een complete idioot geweest – wat hij ook openlijk toegeeft – maar dat neemt niet weg dat hij een goede vader is. Hij is gek op de kinderen, en dat weet Emma. Ze hebben nog een lange weg te gaan. Maar omwille de kinderen, zal ze hem vergeven.”

Afkickkliniek

De zanger is in een afkickkliniek ingecheckt nadat hij donderdag publiekelijk had opgebiecht zijn vrouw Emma te hebben bedrogen. Hij zegt zelf tien keer te zijn vreemdgegaan en een affaire van vier jaar te hebben gehad. Owen heeft al lange tijd te kampen met een alcoholverslaving.

Test

“Emma heeft een gebroken hart en voelt zich helemaal leeg”, voegt de familievriend toe. “Het zal de grootste test in hun huwelijk zijn. Emma wil echt geloven dat het nooit meer zal gebeuren - ze heeft alleen tijd nodig om haar echtgenoot helemaal te kunnen vergeven.”

Vorige week woensdag heeft de zanger zijn affaire en slippertjes opgebiecht aan zijn vrouw. De zanger wijt zijn overspelige gedrag aan zijn overmatige alcoholgebruik. Veel vrouwen met wie hij vreemdging ontmoette hij tijdens tournees met Take That.

Owen is sinds vijf jaar samen met zijn vrouw. Samen hebben ze twee kinderen. In oktober 2009 gaf het stel elkaar het ja-woord.