AMSTERDAM - Heidi Montag en Spencer Pratt vormen niet langer een koppel op zakelijk gebied. Pratt verzorgde vijf jaar lang het management van zijn echtgenote. Montag laat weten dat het tijd is om zaken en plezier te scheiden.

De nieuwe manager van Montag is een helderziende uit Malibu.

"Na de geweldige ervaringen die ik heb gehad met het verbeteren van mijn leven en in contact komen met mijn dromen met intuïtief genezer Aiden Chase, heb ik hem officieel gevraagd mijn manager te worden", licht Montag haar keuze toe aan entertainmentwebsite People.

Sleutelen

Montag liet onlangs tien cosmetische ingrepen tegelijk uitvoeren, waarbij ze liet sleutelen aan haar kin, borsten en neus. Bij haar nieuwe uiterlijk hoort een nieuw leven, meent de realityster.

"Aiden gaat me helpen mijn nieuwe leven en carrière in banen te leiden op een heel andere en positieve manier met licht en liefde."

Zaken en plezier

"Mijn man is niet langer de manager van mijn carrière", vertelt Heidi. Montag was het zat om altijd in een adem te worden genoemd met haar man. "Haal zaken en plezier nooit door elkaar. We zijn niet langer Speidi, maar Spencer en Heidi."