AMSTERDAM - Dyanne Beekman heeft een zwaar jaar achter de rug. Haar zwangerschap verliep rampzalig en bovendien werd haar complete atelier leeggeroofd. Maar van deze nare periode heeft de imagostyliste en presentatrice wel geleerd: ze luistert nu beter naar haar lijf.

"Vroeger kon ik 's winters op blote voeten lopen, omdat het leuk stond. Op de set zei ik altijd: 'Geen jas in beeld, de kijker voelt niet hoe koud het is'. Laatst had ik een jas aan tijdens de opnamen. Een hele voortuitgang", aldus Beekman, die in een eerder interview liet weten slaaf te zijn van haar eigen ambitie.

In Marie Claire vertelt de presentatrice deze maand over haar heftige jaar. Vooral haar zwangerschap was bijzonder zwaar. "Ik heb alleen maar gespuugd. Het was echt overleven, ik was uitgedroogd en uitgeput. Een zwangerschap durf ik nooit meer aan."

Succes

Beekman probeert nu meer dan ooit te genieten van het leven. Niet alleen van haar partner en kind, maar ook van het succes op carrièregebied.

"En het mooie is: nu ik een stapje terug doe, geef ik mijn mensen bij Beekman Group de mogelijkheid om te groeien. Ik bespreek niet meer elk detail en toch loopt het. Ik zie ze de hoogte ingaan, dat is mooi. Had ik veel eerder moeten doen."