AMSTERDAM - Ondanks de vele roddels blijft Jessica Alba trouw aan zichzelf én aan haar man. “Ik weet wie ik ben, ik hou van mijn gezin en van mijn kind”, aldus de actrice deze maand in de Cosmopolitan.

Jessica heeft een dochtertje van twee, Honor, en is getrouwd met filmproducent Cash Warren, hoewel ze het huwelijk een ‘achterhaald concept’ vindt.

“Familie heb je niet voor het kiezen, die krijg je cadeau. Maar ik heb Cash gekozen als mijn familie en we zullen van elkaar houden, door dik en dun”, vertelt ze in het blad.

Roddels

Momenteel doen er geruchten de ronde dat haar echtgenoot met Lindsay Lohan is vreemdgegaan. Maar met de roddels weet Jessica wel raad. “Sinds ik mijn dochtertje Honor heb, vind ik roddels zo belachelijk onbelangrijk. Eerst was ik echt uit op wraak als ze iets over me schreven. Boos en misselijk werd ik ervan.”

Ironie

Ironisch genoeg gaat Cash Warren samen Lindsay Lohan in een film spelen dat over de onzin van roddelbladen gaat. Jessica: “Lindsay heeft het zwaar te verduren gehad met de pers. Mensen vergeten dat we ook maar gewoon ons leven leiden. Ik ken haar en ze is ontzettend aardig.”

Toekomst

Met kaskrakers Fantastic Four, Sin City en The Eye in haar zak gaat Jessica een glanzende carrière tegemoet. Er staan nog vijf projecten op de stapel, waaronder het vervolg op Meet The Fockers. Op dit moment is ze te bewonderen in de romantische komedie Valentine’s Day.