AMSTERDAM - Sienna Miller mag dan een gevierde actrice zijn, de 29-jarige actrice neemt zichzelf niet zo serieus, zegt ze deze maand in Glamour. "Ik kan om mezelf lachen. Ik ben blij dat ik die eigenschap heb."

In het tijdschrift vertelt Miller verder dat ze altijd positief in het leven staat. "Ik ben heel levenslustig. Ik kijk naar de zonnige kant van het leven en het glas is voor mij altijd halfvol."

Miller was de afgelopen jaren vaker in het nieuws vanwege haar liefdesleven dan haar carrière, maar mannen zijn niet het belangrijkste in haar leven. Haar vrienden en familie staan op nummer één en met hen probeert ze dan ook zoveel mogelijk tijd door te brengen.

"Zij zijn het belangrijkste in mijn leven. Ik heb het geluk dat ik nog steeds hetzelfde clubje om me heen heb. Vriendinnen die ik al vanaf mijn tiende van school ken."

Uitgaan

Uitgaan vindt Miller niet zo leuk. Liever kookt de actrice uitgebreid voor haar geliefden. "Ik nodig mensen liever bij me thuis uit om te eten of the chillen. Ik hou niet van clubbing. Ik ben absoluut geen uitgaanstype."

Miller is bekend van films als Interview, Stardust en G.I. Joe. De filmster heeft momenteel geen vaste relatie, maar volgens de geruchten heeft ze het recentelijk weer aangelegd met haar ex Jude Law.

Sienna Miller in Glamour