AMSTERDAM - Brooke Shields wil wel een cosmetische ingreep laten doen, maar is bang dat het al snel uit de hand loopt. De 44-jarige actrice liet zich eerder met botox behandelen, maar probeert verder niets met plastische chirurgie te doen.

Het voormalige tienersterretje uit de jaren tachtig-film 'Blue Lagoon' zegt tegen het Amerikaanse damesblad Ladies' Home Journal dat ze niet helemaal onberoerd wil blijven.

"Ik wil graag laserbehandeling want ik ben niet echt een fan van mijn rimpels", zegt Shields. "Maar ik moet wel iemand vinden die dat met een lichte aanpak doet. Ik ben bang dat ik er anders uit zal zien als The Joker."

Moeder

In hetzelfde interview zegt Shields graag de moeder te willen zijn die haar kinderen willen. Dat is volgens de actrice niet altijd even makkelijk. "Gisteren liepen we naar school en mijn dochter vroeg of ik klassenmoeder wilde worden."

"Ik lachte naar haar lieve kleine gezichtje en zei: 'Je wil dat ik een klassenmoeder wordt? Ik ben een klasse moeder, is dat niet genoeg?'"