Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week: Yo op jurkenjacht, BZN is back, Patricia’s bitterballen-actie en Beatrix boos op de buis. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Ze laten er geen gras over groeien. Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau gaan al in juli dit jaar trouwen. Voor de organisatie is een blik mede BN-ers opengetrokken.

Rossana Kluivert, vrouw van voetballer Patrick, en fotomodel Anouk Smulders zullen het feest organiseren. Voor de aankleding van bruid en bruidegom zorgt sterrenstyliste Danie Bles.

Jurken

Sterker nog: Yolanthe zou al jurken aan het passen zijn. Privé meldt dat de locatie een Spaans kasteel is en Wesley geeft dat ook toe. Maar niets is nog zeker, laat hij ook weten. Wel is duidelijk dat het een vrolijke zomer wordt voor de voetballers.

Op 15 juli trouwt John Heitinga op Ibiza, twee dagen later worden de gasten alweer verwacht in het Spaanse kasteel van Yo en Wes.

Budget-vakantie

Ze konden nog net eten kopen na het faillissement van Marco’s bedrijf. Maar luxe vakanties zaten er niet meer in, meldde Marco Borsato. De zuinige periode is blijkbaar alweer over, want de familie ging op wintersport. Een week eerder zaten Marco en Leontine op de tribune bij de Olympische spelen, meteen erna vertrokken ze naar Oostenrijk.

Weliswaar ‘low budget’ meldt Weekend. Logeerden ze vorige jaren in een hotel van 800 Euro, nu zaten ze voor 100 euro in een pensionnetje. Moeder Mary mocht ook mee om op de kinderen te passen. En die vertelde dat het allemaal best meeviel met de geldproblemen van zoonlief: ‘Marco zit niet op zwart zaad, maar het is allemaal wel 1000 x minder.’

Anny’s pensioentje

Nadat ze bij BZN wegging, sukkelde de carriere van Anny Schilder een beetje. Ze woonde in Spanje, scheidde, prees dieetpillen aan en kwam uiteindelijk terug naar Volendam. Blijkbaar moet ze toch haar pensioentje een beetje bijspekken want ze treedt weer op met BZN-maatje Jan Keizer. Er was ooit ruzie, maar die is bijgelegd.

Een verstandige zet van Volendamse Anny, want voor een optreden vraagt het duo volgens Party meer dan zevenduizend euro. Daar moeten haar dorpsgenoten héél lang voor achter de viskraam staan. Zoals bijvoorbeeld Liza, de vriendin van Jan Smit. Tot onze verbazing werkt zij twee dagen per week achter de kar. En dan ’s avonds naar de luxe miljoenenvilla van lover Jan. Apart volkje, die Volendammers.

Patricia’s boze bal

Patricia Paay moest weer aandacht hebben. Dus wat deed ze? Ze drukte een bitterbal op het hoofd van een verslaggever. Zogenaamd omdat ze boos was om iets wat hij geschreven had. Lachen hoor, maar niet heus. Ze was te gast op een modeshow van Paul Schulten, die de overleden Edgar Vos eerde.

De sfeer was dus enigszins plechtig. Maar Patricia kon het niet laten, smeekte om aandacht en smeerde toen maar die bitterbal op ’s mans hoofd. Men was ‘not amused’ met deze actie. Het lijkt er steeds meer op dat de zangeres haar goodwill aan het verspelen is bij het publiek en bij de pers. Want dit soort acties van de belegen diva, daar zit niemand op te wachten. Dat is alleen leuk als je 20 bent.

Bea boos op Buis

Beatrix schijnt erg ongelukkig te zijn met de televisie-series over haar familie. Onlangs werd Bernhard, schavuit van Oranje uitgezonden. Het schetste een beeld van een bon-vivant die het met de echtelijke trouw niet zo nauw nam, steekpenningen aannam en zijn status vooral gebruikte om er zelf beter van te worden.

Dit weekeinde worden Bea’s voorouders te kijk gezet in de serie De Troon. Veel Nederlandse sterren spelen in de serie over drie generaties van de koningen Willem, en de makers beloven machtsstrijd, lust, verleiding en ruzie. Volgens Weekend is Beatrix niet blij met dit soort programma’s.

Liever zou ze zien dat haar familie eens in een positief daglicht komt te staan. Jammer voor de balende Bea, maar wij zitten de 6e maart nieuwsgierig voor de buis. Roddels en intriges zijn toch veel leuker om naar te kijken dan een zoetsappig verhaal over brave deugden van de Oranjes.