AMSTERDAM - Actrice Angelina Jolie heeft twee keer een affaire gehad met Mick Jagger toen de Rolling Stones-zanger nog getrouwd was met Jerry Hall. Dat blijkt althans uit een nieuwe biografie over Jagger.

Schrijfster Jenny Paul verdiepte zich jaren lang in het leven van Angelina Jolie en Brad Pitt, zo schrijft The Sun. De resultaten verwerkte zij in de biografie 'Brad Pitt and Angelina Jolie: The True Story'.

Volgens de schrijfster deelde Jolie het bed met Jagger in 1997 na een rol in de clip van 'Anybody Seen my Baby'. Daarna zouden de twee nog een affaire hebben gehad in 2003, twee jaar voordat Angelina Jolie een relatie kreeg met Brad Pitt.

In het boek schrijft Jenny Paul dat Angelina ook nog een kortstondige relatie met acteur Colin Farrell zou hebben gehad. Dit zou vlak na de opnames van de film Alexander zijn geweest, nadat de twee elkaar op de set van deze film ontmoet hadden.

Drinkgedrag

Jolie zou deze laatste relatie uiteindelijk beëindigd hebben vanwege het drinkgedrag van Farrell en omdat hij een slechte invloed op haar zoontje Maddox had.