AMSTERDAM - De confrontatie tussen de ex-geliefden Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen verliep 'heel normaal'. Dat onthulde de 24-jarige presentatrice.

De twee troffen elkaar woensdagavond op het Harpen Gala in Hilversum, waar ze allebei hun opwachting op het podium maakten.

"Ik heb hem kort gesproken. Ik heb gewoon hallo gezegd, net als tegen de andere artiesten. Het was heel normaal. We hebben elkaar niet gedag gezoend", vertelt Cabau van Kasbergen. "Ik was meer gefocust op de show. Waar ik moest staan enzo."

Showbizzbreuk

Yolanthe en Jan Smit verbraken bijna een jaar geleden hun relatie. De showbizzbreuk zorgde voor veel ophef. De voormalige geliefden bleken allebei vreemd te zijn gegaan.

Cabau van Kasbergen is inmiddels gelukkig in de liefde met voetballer Wesley Sneijder, met wie ze binnenkort zelfs gaat trouwen.

Huwelijk

"We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het huwelijk", vertelt de aanstaande bruid. Haar verloofde Wesley kon niet aanwezig zijn bij het gala, hij speelde een voetbalwedstrijd tegen de Verenigde Staten.

"Ik vind dat mensen naar het Harpen Gala moeten kijken op televisie. Dat is maar een keer per jaar. Voetbal is bijna wekelijks", vindt Yolanthe.