AMSTERDAM - Megan Fox mag dan het imago hebben van een sexy stoeipoes, maar dat is de 23-jarige naar eigen zeggen niet. "Ik heb het bed met slechts twee mannen gedeeld. Alleen met mijn eerste liefde en mijn verloofde Brian heb ik seks gehad", doet de actrice uit de doeken in een interview met Harper's Bazaar.

Fox onthult dat ze niet moet denken aan een onenightstand. "Ik kan niet met iemand naar bed waar ik niet van hou. Ik word al misselijk bij het idee."

De 23-jarige Transformers-actrice is al enige tijd verloofd met acteur Brian Austin Green, die vooral bekend is van zijn rol in 'Beverly Hills 90210'.

Naakt

Fox is dit najaar voor het eerst naakt te zien in de western 'Jonah Hex'. Met hoofdrolspeler Josh Brolin deelt de 23-jarige een seksscène. "Maar ik was niet naakt", verdedigt Fox zich. "Ik had een slipje aan en mijn borsten waren bedekt met siliconen."

"Die lichaamsdelen zijn de enigen die ik nog privé kan houden", zegt Fox, die meerdere malen in haar ondergoed poseerde voor Emporio Armani. "De rest moet ik delen met de wereld."

Stiefmoeder

Fox begrijpt dat mensen haar als stoeipoes zien, maar is het niet eens met haar imago. "Ik leef een rustig leven met Brian en help hem zijn 8-jarige zoontje Kassius op te voeden. Dat doe ik met volle overgave, maar op een of andere manier ziet niemand mij als een liefdevolle, verantwoordelijke stiefmoeder."