AMSTERDAM – Victoria Koblenko weet nog niet zeker over ze over haar ex, voetballer Levchenko, heen is. “Ik ben dat aan het onderzoeken. Ik wil mijn onopgeloste problemen niet projecteren op een nieuw iemand.”

Dat vertelt Koblenko aan het tijdschrift Grazia.

De actrice geeft zichzelf deze maand letterlijk en figuurlijk bloot in het tijdschrift. Ze vertelt over seks, liefde en relaties.

Onzeker

Zo bekent Koblenko best onzeker te zijn: “Ik ben onzeker over van alles. Over mijn stem, mijn lengte en het feit dat ik nu zes kilo zwaarder ben dan vijf maanden geleden.”

Toch zijn er genoeg mannen die interesse hebben. “Er zijn op dit moment meerdere mannen voor wie ik gevoelens heb”, aldus Koblenko. Dj en producer Don Diablo meldde onlangs dat hij en Koblenko “meer dan vrienden zijn”.

Seks

Maar Koblenko wil een eventuele nieuwe vriend dus niet opzadelen met problemen uit haar relatie van vijf jaar met Levchenko. Dat ze daarom nog even single is, betekent niet dat ze geen seks heeft.

“Ik gun mezelf echt goede seks, dus ik doe daar wat voorwerk voor. Daarna is het een spel van hoe we het verder aankleden. Is dat gewoon een kwestie van jouw huis of mijn huis? Of komt er meer bij kijken?”

Het volledige interview en de fotoshoot staan in de Grazia van deze week.