AMSTERDAM - Christina Curry is slecht te spreken over haar samenwerking met de Avro. De dochter van Patricia Paay en Adam Curry werd uitgenodigd als mystery guest in het programma 'Take it or Leave it'.

Het optreden beviel haar allerminst. Curry klaagt dat ze weinig respectvol is behandeld. "Ik moest plaatsnemen in een heel kleine kleedkamer waar ik vier uur lang moest wachten voordat ik mocht verschijnen."

"Niemand keek naar mij om. Ik kreeg maar één glaasje drinken", vertelt Curry in De Telegraaf. Christina belde haar moeder om haar onvrede te uiten. Die adviseerde haar te doen wat haar hart haar ingaf. "Ik besloot toch maar te blijven, maar voor mij was de lol eraf."

Respect

"Toen ik eindelijk mocht opdraven ging het panel te rade wie de mystery guest was." Ook dat verliep niet naar Curry's tevredenheid.

"Ik werd weggezet als 'dat vervelende kind', 'die dochter van'. Ik wist niet wat ik hoorde. Er was geen enkel respect."

Vergoeding

Als klap op de vuurpijl zou Curry een vergoeding van 850 euro voor haar optreden nooit hebben gekregen. "Het geld kan ik hartstikke goed gebruiken nu ik in Londen op mezelf woon", vertelt ze.

De Avro laat weten dat het geld wel degelijk is overgemaakt en dat de vertraging van betaling is opgelopen bij het Britse agentschap van Christina.