AMSTERDAM – Heidi Montag heeft spijt van de tien operaties die ze in november vorig jaar heeft ondergaan. De gevolgen van de plastische chirurgie lijken nu pas door te dringen bij de socialite, die bekend werd door de realitysoap 'The Hills'.

Dat meldt het Britse Now Magazine zaterdag.

Volgens vrienden van Heidi vertelde ze in te zien dat de ingrepen een grote fout zijn geweest. Door haar obsessie met het perfecte uiterlijk liet de 23-jarige in november tien operaties in één dag uitvoeren.

Pas een week geleden liet Heidi haar borsten nogmaals vergroten en gaf als reden dat ze niet zo groot waren geworden als ze gewild had.

Spencer

Vrienden van de socialite leggen de schuld bij haar man Spencer Pratt, die ook bekend is van ‘The Hills’. “Heidi is kapot. Ze moet constant huilen en begint tegen zichzelf te schelden als ze in een spiegel kijkt.”

“Ze was te gericht op perfectie om nog helder te kunnen denken en niemand vertelde haar dat ze aan het doorslaan was. Je kan je afvragen waarom Spencer niet ingegrepen heeft”, vertelt een van de vrienden. “Wat voor echtgenoot doet niets wanneer zijn jonge vrouw zo veel operaties ondergaat?”

Heidi liet onder andere haar kin, lippen, wenkbrauwen en borsten verbouwen.