Kelly Osbourne vond dik zijn pijnlijk

AMSTERDAM - Kelly Osbourne vindt niets erger dan dik zijn. De dochter van rocker Ozzy Osbourne toonde zich vorige week in een slank lichaam. De realityster vond haar overgewicht naar eigen zeggen veel erger dan de drugsverslaving waarmee ze kampte.

De 25-jarige Osbourne haatte zichzelf vanwege haar gewicht. Toch bleef ze flink dooreten van haar favoriete snack, gezouten koekjes.

"Het is moeilijk om uit een kuil te komen die al zo diep is gegraven", legt ze uit aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Osbourne herinnert zich een voorval waarbij ze op straat werd uitgescholden voor dikzak. "Een paar verschrikkelijke pubers schreeuwden naar me vanuit een auto: je bent vet!", vertelt Kelly.

Lelijk

"Ik word liever lelijk genoemd dan dik. Ik vond het veel erger om dik te zijn dan een drugsverslaafde. Dat zal ik nooit begrijpen", vertelt Kelly.

Kelly, die in haar leven al drie keer een afkickkliniek bezocht, is dolblij met haar nieuwe, slanke lijf. "Ik ben ontzettend trots als ik in de spiegel kijk en niet alles haat wat ik zie", vertelt Osbourne. "Ik denk niet langer: waarom zie ik er niet uit als dit of dat meisje?"

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie