K3's Josje geniet van rust

AMSTERDAM - Josje Huisman is na vijf maanden fulltime zingen en dansen bij K3 toe aan rust. Gelukkig kan de zangeres bijtanken, omdat groepslid Karen met zwangerschapsverlof is.

Josje noemt haar tijd bij K3 hectisch, maar ook de leukste baan van de wereld.

"Het was een hectische tijd. Door het kraamverlof van Karen, die afgelopen week is bevallen van zoontje Sky, ben ik tot mei vrij. Lekker, even alles op een rijtje zetten", vertelt Josje aan de Telegraaf.

"Het is zo overdonderend geweest. Gelukkig is werken bij K3 precies waar ik op had gehoopt: de leukste baan van de wereld."

De Nederlandse zangeres maakte in oktober na een televisiezoektocht de kleuterpopgroep weer compleet na het vertrek van Kathleen. "Er is in korte tijd veel veranderd", vertelt Josje.

Relatie

"Dat mijn relatie overging, was vervelend. Maar er zijn tegelijkertijd zoveel mooie dingen gebeurd, dat ik niet bij de pakken neer ben gaan zitten."

Josje gebruikt haar vrije tijd om vrienden en familie op te zoeken en om haar nieuwe huisje in Antwerpen onder handen te nemen.

"De afgelopen maanden woonde ik er al wel maar was de inrichting half en half af. Het is belangrijk dat ik er bij de start van K3 in mei echt mijn eigen stekkie van heb kunnen maken. Dan heb ik weer echt een rustpunt."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie