Geen nieuwe musical voor Jim Bakkum

AMSTERDAM - Jim Bakkum stapt na 'Hairspray' niet meteen in een nieuw musicalproject. De 22-jarige doet het even iets rustiger aan om zich te bezinnen op zijn zangcarrière.

Dat bevestigt zijn management woensdag. Het management spreekt van 'een persoonlijke afweging' en wil niet veel kwijt over Jims beslissing, behalve dat het niet om een sabbatical gaat.

Roddelkoning Evert Santegoeds beweerde woensdag dat Jim een jaar vrijaf neemt, maar dat spreekt zijn manager tegen. "Het kan zomaar zijn dat Jim in die tijd weer opduikt."

Zangcarrière

Dat Jim na 'Hairspray' niet meteen in een nieuwe musical stapt, is volgens zijn manager zijn eigen keuze. Een nieuw album of nieuwe single staat op korte termijn niet op de agenda, omdat Jim zich gaat bezinnen op zijn zangcarrière.

Jim Bakkum werd als 15-jarige tweede tijdens het eerste seizoen van 'Idols'. Dat betekende zijn doorbraak, hij daarna scoorde hits als 'This Love is Real' en 'Als Je Iets Kan Doen'.

Naast zanger is Jim musicalster. Zo speelde hij onder meer in 'Grease' en 'Fame'. Tot juli is hij te zien in 'Hairspray'.

Tip de redactie