Tiger Woods schrijft brief aan schoolouders

AMSTERDAM - Tiger Woods en zijn vrouw Elin Nordegren hebben de ouders van de kinderen op het dagverblijf van hun 2-jarige dochter Sam een brief geschreven.

Op papier bieden de echtelieden hun verontschuldigingen aan voor eventueel ongemak. Ook bedanken Tiger en Elin de ouders voor hun steun.

"We willen graag onze waardering laten blijken voor uw steun de afgelopen maanden en u een persoonlijk excuus maken voor ongemak dat u heeft ervaren door media-aandacht voor onze kinderen", luidt de opening van de brief aan de ouders.

"Wij weten oprecht hoe frustrerend dat kan zijn."

Tijd

"We hopen dat de paparazzi iets beters vinden om te doen met hun tijd", schrijft het echtpaar. "In de tussentijd is ons doel om het leven zo normaal mogelijk voor onze kinderen te laten verlopen. Voor Sam betekent dat dat ze op deze school blijft, waar ze het zo naar haar zin heeft."

Tiger Woods staat sinds november in de schijnwerpers toen bleek dat de golfer er diverse minnaressen op nahield.

Woods gaf vrijdag een persconferentie waarin hij zijn excuses aanbood aan fans, vrienden, collega's, sponsors, maar vooral aan zijn vrouw en kinderen. Woods hield zijn mond over de relatie tussen hem en zijn vrouw.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie