Vrouw Charlie Sheen wil kliniek aanklagen

AMSTERDAM - Brooke Mueller is van plan een afkickkliniek in Beverly Hills aan te klagen. De vrouw van acteur Charlie Sheen maakte maandag de overstap naar een andere kliniek, omdat haar privacy was geschonden.

Een beveiliger van de eerste kliniek zou informatie over Mueller hebben gelekt naar de pers.

De advocaat van Mueller laat aan TMZ weten de medewerker in kwestie te willen aanklagen voor het lekken van informatie over zijn cliënt. Brooke Mueller zou in behandeling zijn voor haar alcohol- en drugsprobleem, maar beweert zelf haar intrek te hebben genomen in de kliniek om tot rust te komen.

De nieuwe 'rehab' betreft een privéhuis in Los Angeles. "Het is gespecialiseerd in het soort behandeling dat Brooke nodig heeft om de beste moeder die ze maar kan zijn te worden", laat haar advocaat weten.

Ook Sheen is toe aan een afkickkliniek om zijn alcoholprobleem onder controle te krijgen, beweerden zijn vrienden vorige week.

Schijnwerpers

Mueller en Sheen staan sinds kerst voortdurend in de schijnwerpers. Het stel kreeg toen na een etentje met vrienden in het skidorp Aspen ruzie met elkaar.

Thuis mishandelde Sheen zijn vrouw en zou hij haar zelfs hebben bedreigd met een mes. De twee leven inmiddels weer op goede voet met elkaar, maar moeten nog wel voor de rechter verschijnen.

Tip de redactie