Cheryl en Ashley Cole gaan scheiden

AMSTERDAM - Cheryl Cole heeft officieel aangekondigd te willen scheiden van haar man. In een verklaring laat de Britse zangeres weten dat zij en haar man Ashley Cole uit elkaar gaan.

Aan de breuk zijn diverse buitenechtelijke uitspattingen van de 29-jarige voetballer vooraf gegaan.

In de verklaring, die Cheryls woordvoerder dinsdag naar buiten bracht, vroeg de Girls Aloud-zangeres en 'X Factor'-jurylid de media om haar privacy te respectereren in 'deze moeilijke tijd'. De aankondiging komt niet geheel onverwachts.

Het stelde trouwde in 2006. Chelsea-voetballer Ashley Cole biechtte in 2008 een vijf maanden durende affaire met de vriendin van een teamgenoot op.

Ondanks zijn overspel bleef Cheryl bij haar man. Een maand geleden praatte Cheryl zelfs nog over het stichten van een gezin.

Naaktfoto's

Twee weken geleden doken plotseling naaktfoto's van de voetballer op in het mobieltje van een blootmodel. Later meldde een andere vrouw zich met pikante afbeeldingen van Ashley. Inmiddels zouden er al vijf minnaressen zijn opgestaan.

Voor Cheryl is de maat vol. De 26-jarige zangeres vloog vorige week zonder trouwring naar Los Angeles. Vanuit de Verenigde Staten zou ze haar man per sms op de hoogte hebben gesteld van het feit dat ze geen heil meer ziet in het huwelijk.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie