Familie vreest eenzaamheid Susan Boyle

AMSTERDAM - De familie van Susan Boyle maakt zich ernstig zorgen over de zangeres. Ondanks haar grote muzikale succes heeft de 48-jarige Boyle weinig geluk in de liefde. Haar broer vreest dat de eenzaamheid van zijn zus binnenkort leidt tot een volgende emotionele instorting.

Gerry Boyle onthulde aan de Britse Daily Mail dat zijn zus vreest nooit meer een geliefde te vinden, aan de rand van uitputting staat en niet kan genieten van haar roem.

"Susan heeft de wereld aan haar voeten wat betreft roem en geld, maar op dit moment betekent dat helemaal niets", vertelt haar broer.

Liefde

"Het enige dat ze boven alles verkiest is liefde. Wie niet?", zegt de 55-jarige Gerry Boyle. "Haar grootste wens is om iemand te vinden waarmee ze haar succes kan delen en die haar kan ondersteunen in moeilijke tijden."

"Haar familie staat altijd voor haar klaar, maar dat is niet hetzelfde als een speciaal iemand in je leven."

Kliniek

Susan Boyle werd wereldberoemd door haar optreden in 'Britain's Got Talent'. De zangeres bleek moeilijk te kunnen omgaan met haar bekendheid. Boyle belandde vorig jaar in een psychiatrische kliniek, nadat ze was ingestort.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie