Hilary Duff overrompeld door aanzoek

AMSTERDAM - Hilary Duff had geen enkel idee dat haar vriend een huwelijksaanzoek in gedachten had. De 22-jarige zangeres en actrice stond dan ook perplex toen ijshockeyer Mike Comrie op zijn knieën ging.

"Ze was compleet verrast", zegt Hilary's oudere zus tegen People.

"Ik denk niet dat het vaak lukt om je vriendin te overrompelen met een aanzoek", zegt Hilary's zus Haylie. "Meestal hebben ze toch wel in de gaten dat er iets gaat gebeuren." Zij vindt het 'geweldig' dat hij haar zo heeft weten te verrassen.

De 29-jarige Mike vroeg Hilary tijdens een vakantie op Hawaï ten huwelijk. De verlovingsring die de sporter om Hilary's vinger schoof, kostte naar verluidt een miljoen dollar.

Geweldig

Volgens Haylie was niet alleen Hilary verrast, maar had haar hele familie geen idee dat Mike een aanzoek voorbereidde. Wel zijn ze blij dat de ijshockeyer familie wordt. "Ik ben dol op hem", zegt Haylie. "Hij is geweldig."

Hoe Mike haar zus ten huwelijk heeft gevraagd, weet Haylie niet precies. "Ik heb alleen gehoord dat het heel romantisch was."

Of Haylie als bruidsmeisje naast het altaar staat, weet ze nog niet. "Ze zijn net een paar dagen verloofd. Ik heb geen idee of Hilary al bezig is met de bruiloft."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie