Jennifer Lopez zonder platenlabel

AMSTERDAM - Jennifer Lopez staat niet langer onder contract bij platenmaatschappij Sony. Haar manager bevestigt de breuk. "De tijd was rijp voor een verandering", schreef hij in een officiële verklaring.

Lopez' manager stelt dat zowel de zangeres als haar platenlabel achter de breuk staat. Op internet doen geruchten de ronde dat Sony de 40-jarige zangeres heeft gedumpt.

Het concern zou geen idee meer hebben wie de fans van Lopez zijn. Bovendien vliegen de platenmaatschappij en Lopez' manager elkaar geregeld in de haren, schrijft website Deadline Hollywood.

Rustig

De 40-jarige zangeres en actrice deed het de laatste jaren rustig aan vanwege haar gezin. Lopez beviel op 22 februari 2008 van de tweeling Max en Emme, maar werkt weer hard aan haar comeback.

Eind april moet de film The Back Up Plan gaan draaien en in diezelfde maand moest Lopez' zevende studioalbum Love? verschijnen. Of dat ook echt gebeurt, is onduidelijk.

Lopez zou al druk op zoek zijn naar een nieuwe platenmaatschappij. Volgens geruchten is de 40-jarige in gesprek met het hiphoplabel Def Jam.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie