Travis Barker bedreigt paparazzi

AMSTERDAM - Travis Barker heeft zondag een stel fotografen bedreigd. Een paparazzo maakte wat foto's van de drummer en zijn dochter, waarna Travis door het lint ging.

Hij stak de banden van de auto van de fotograaf lek, waarna de politie tussenbeide moest komen om de situatie te sussen. Met een proces-verbaal voor vernieling aan zijn broek toog Barker huiswaarts.

De voormalig drummer van de band Blink-182 had even daarvoor de camera een tik gegeven toen hij uit een restaurant in Calabasas bij Los Angeles kwam en zei dat de enige reden dat hij de fotograaf niet in elkaar sloeg de aanwezigheid van zijn dochtertje Alabama was.

Hij nodigde de paparazzo en zijn collega's uit om elkaar een uur later weer te ontmoeten.

Filmbeelden

Op filmbeelden die de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ online heeft gezet, is te zien dat de 34-jarige rocker op de paparazzi afloopt. Hij sloeg dreigende taal uit en vloekte en schold er op los.

Travis liet via Twitter weten dat hij vindt dat foto's alleen op rode lopers gemaakt moeten worden. Dat hij 's ochtends lastig wordt gevallen, waardeert hij absoluut niet.

Het kwam overigens uiteindelijk niet tot een handgemeen. "Wat is er gebeurd met de stoere mannen met camera's?", vraagt Barker zich af.

Tip de redactie