Rihanna krijgt surpriseparty

AMSTERDAM - Honkballer Matt Kemp heeft een surpriseparty georganiseerd voor Rihanna. De 22e verjaardag van de zangeres werd groots gevierd met bloemen, champagne en een Jamaicaanse chefkok.

Hoewel de twee nog steeds ontkennen iets met elkaar te hebben, worden de geruchten steeds hardnekkiger.

De honkballer is volgens de entertainmentsite E! Online minstens een maand bezig geweest met het plannen van het verrassingsfeest, waar zo'n veertig mensen kwamen opdagen.

Kemp kwam aanzetten met een taart, waarop de diverse tatoeages van de zangeres waren afgebeeld. Rihanna kreeg ook een diamanten ketting van de honkballer.

Volgens een gast was het feest tot in de puntjes verzorgd. "Er stonden fakkels in het zwembad, er waren gegraveerde flessen whisky en een toast met champagne bij de binnenkomst van Rihanna.

Hard

Na de toast werd Rihanna's nummer 'Hard' gedraaid en kwam Bridget the Midget binnen, die om Rihanna heen begon te dansen." Bridget the Midget wordt ook wel 's werelds kleinste pornoster genoemd.

Rihanna en Matt worden de laatste tijd steeds vaker samen gezien, maar zeggen nog altijd slechts goede vrienden te zijn. De zangeres en de honkballer brachten volgens ingewijden het hele weekeinde samen door.

Eerder werden de twee tijdens een vakantie knuffelend gesignaleerd.

Tip de redactie