'Cheryl Cole dumpt man per sms'

AMSTERDAM - Cheryl Cole heeft haar man voetballer Ashley Cole een sms gestuurd met de boodschap dat de relatie over is. Ze zou geen heil meer zien in het huwelijk na de talrijke berichten over vermeende affaires van de Chelsea-voetballer.

De 26-jarige zangeres is van plan deze week vanuit Los Angeles terug te keren naar Engeland om daar de scheiding aan te kondigen en te regelen, schrijft de Britse krant Daily Mail.

Een vriend van Cole vertelde de Britse boulevardkrant The Sun dat Cheryl er nu echt klaar mee is en al scheidingsadvocaten heeft geraadpleegd.

"De tijd van excuses en beloften is voorbij. Ze wil eind deze week een verklaring hebben afgelegd zodat ze verder kan met haar leven." De twee trouwden in juli 2006.

Slechte reputatie

Ondertussen heeft Roman Abramovic, de eigenaar van de Londense voetbalclub waar Cheryls man speelt, zijn voetballers uitdrukkelijk verzocht er mee op te houden de club een slechte reputatie te bezorgen. The Sun schrijft dat de voetballer een boete van 228 duizend euro boven het hoofd hangt.

Ashley Cole zou de afgelopen tijd met vijf vrouwen buitenechtelijke contacten hebben gehad. Zo stuurde hij seksueel getinte sms'jes en stuurde naaktfoto's van zichzelf.

Een van de vrouwen zou op het kantoor van de voetbalclub Liverpool werken.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie