Acteur Ryan Philippe weer single

AMSTERDAM - Ryan Philippe is weer vrijgezel. Actrice Abbie Cornish heeft de relatie verbroken en haalde zondag haar bezittingen op, zeggen ooggetuigen tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

Ryan bezocht op dat moment een vriend met zijn 10-jarige dochter Ava en 6-jarige zoon Deacon. De kinderen komen voort uit zijn huwelijk met actrice Reese Witherspoon.

Na maanden van speculaties over de vermeende losbandigheid van de acteur is nu officieel bekendgemaakt dat de twee niet verder samen gaan, bevestigt de woordvoerder van Abby aan People.

Ryan heeft zich volgens de media veelvuldig opgehouden in nachtclubs en werd daar gezien met andere vrouwen dan Abbie. Op die geruchten wilde de woordvoerder niet ingaan.

Media-aandacht

De 27-jarige Abbie en de 35-jarige Philippe ontmoetten elkaar in 2006 op de set van de film 'Stop-Loss'. Er was enorme media-aandacht voor hun relatie, vanwege Ryans scheiding met Witherspoon.

Ryan en Reese trouwden twee jaar na hun ontmoeting in 1997. Na zeven jaar huwelijk besloten zij er een punt achter te zetten.

Tip de redactie