Wendy van Dijk maakt het goed

AMSTERDAM - Wendy van Dijk en haar kersverse dochtertje Lizzy maken het prima. Vrijdag rond 20.00 uur beviel de actrice van een dochter en zaterdagochtend werden de dames uit het ziekenhuis ontslagen.

Van Dijk en haar vriend Erland Galjaard ontvingen zaterdagmiddag het eerste kraambezoek, onder meer van Wendy's ex Xander.

Hun 7-jarige zoontje Sem stelde voor een grote familie te maken. "Als ze groot zijn, kunnen papa's nieuwe baby Dex en mama en Erlands dochtertje Lizzy misschien trouwen", zei hij volgens de Telegraaf.

Dex

Xander de Buisonjé en zijn aanstaande Sophie werden een maand geleden de trotse ouders van zoontje Dex. Na wat kleine opstartproblemen in de vorm van bacteriële infecties, is de kleine spruit nu thuis bij zijn ouders.

Het uitstapje naar Wendy, Erland en Lizzy was de eerste grote reis van Dex en leverde een behoorlijke huilbui op, vertelt Xander. "Sem wist niet hoe snel hij heen en weer moest rennen tussen zijn babybroertje en nieuwe zusje, hij is met de situatie behoorlijk in zijn sas."

Perfect

Wendy en Erland vertellen in de Telegraaf dat ze erg blij zijn met hun dochter en benadrukken dat de bevalling perfect is verlopen. "We gaan de komende dagen niets doen en alleen maar genieten van ons gezin."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie