AMSTERDAM - Patty Brard is vastbesloten vijftien kilo af te vallen. Dat bekent de presentatrice aan het AD. Over anderhalve maand wil de presentatrice alweer op haar streefgewicht zitten. Een harde strijd, maar als Brard iets voor ogen heeft, gebeurt het volgens haar ook.

"Van de week merkte ik op: ik barst overal uit. Ik ben in mijn auto gestapt, naar Diet Care geracet en riep 'hellup'. Want ik heb mezelf weer compleet laten gaan", biecht Brard op.

"Ik duw nu alleen nog maar naar binnen wat afkomstig is uit zakjes, alsof ik een astronaut ben. Maar ik heb er geen moeite mee."

Maart

Als Brard haar schema volgt, bereikt ze haar gewenste gewicht tegelijkertijd met de oplevering van haar nieuwe huis. In maart betrekt ze met haar verloofde Antoine haar droomhuis. "Ons nieuwe huis is echt een paleis, een Thaise spa van vier verdiepingen met sauna en zwembad. Zo romantisch en zo beeldig, ik ben trots dat ik daar straks zit."

Ook voor haar ideale huis moet de 54-jarige Brard flink wat over hebben. "Het is wel wat uit de hand gelopen, dus ik zal nog even moeten doorzingen en schnabbelen, want het geld is op", vertelt ze. Als alles goed gaat, kan een slanke Brard haar droomhuis op 25 maart betrekken.