Weer problemen in huwelijk Cheryl Cole

AMSTERDAM – Expliciete foto’s van de man van de Britse zangeres Cheryl Cole zijn opgedoken op de telefoon van een erotisch model. De 29-jarige Ashley Cole ging eerder al vreemd en ontkent dat er weer iets gebeurd is.

Cheryl is hoe dan ook furieus, zo berichten Britse media.

Volgens Ashley, die onder andere in het nationaal elftal van Engeland voetbalt, zijn de foto’s al in juni “gewoon voor de lol” gemaakt en heeft hij ze per ongeluk op een prepaid telefoon laten staan.

Hij zou zijn telefoon aan een vriend hebben doorgegeven en die heeft op zijn beurt de foto’s doorgestuurd naar Sonia Wild, het model in kwestie.

Vijfsterrenhotel

De foto’s zijn inderdaad in juni verstuurd, zo ontdekte de Britse tabloid The Sun. Op 9 juni om precies te zijn, de dag voordat Engeland met 6-0 won van Andorra. Ashley verbleef toen in een vijfsterrenhotel.

De voetballer zal nu moeten uitleggen waarom hij de seksueel getinte foto’s heeft genomen op een andere telefoon en waarom ze zijn genomen in een hotelkamer.

Victoria Beckham

Victoria Beckham heeft naar verluidt hulp geboden aan Cheryl. Een bron vertelt: “Victoria wil gewoon zeker weten dat alles goed gaat. Ze heeft gevraagd of Cheryl bij wil komen in haar huis in Los Angeles.”

Victoria ontfermde zich ook al over de Girls Aloud-zangeres toen twee jaar geleden bekend werd dat hij haar man het bed had gedeeld met een kapster. Later werden meer slippertjes bekend.

Cheryl besloot Ashley toen te vergeven onder de voorwaarde dat hij zich rustig zou houden, vooral als zij er niet bij is.

Tip de redactie