Roddelbladen: Paays protspaleisje en prinsesjes met bommen

Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Party, Privé, Story en Weekend. Met daarin deze week dat Yolanthe miljoenen wil, Van Bastens Vondelvilla, Svens gouden schaatsen, Rachels risico en de prinsesjes op een mijnenveld spelen. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Leuk, foto’s van de verhuizing van Patricia Paay! Haar spullen uit Engeland zijn in Amsterdam aangekomen en worden haar appartement in gesjouwd.

Beeldig gekapt en met lange gelakte nagels helpt de zangeres een handje mee. Dat wil zeggen: ze zwaait naar de pers en kijkt hoe de verhuizers haar meubels verslepen.

Zebra-exemplaar

We zien een gouden stoel met blauwfluwelen bekleding, een zebra-exemplaar en een soort goudkleurige troon. Lekker bling-bling allemaal.

Gerard Joling himself sjouwde de kroonluchter de trap op en toen was Paays protspaleisje klaar. Of buurvrouw Connie Breukhoven binnenkort een bakkie komt doen, is maar de vraag. De twee diva’s liggen elkaar niet echt goed.

Risico

Rachel Hazes vindt haar Italiaanse Niccolo een risico. Hij wil trouwen, zij niet. Hij wil kinderen, zij niet. Hij wil samenwonen, zij niet. ‘Daarom zal een breuk niet als een verrassing komen,’ meldt ze in Story.

Ze leeft van dag tot dag, belooft haar lover niet meer dan ze kan waarmaken en ziet wel wat er gebeurt. ‘Hij ziet er goed uit, dus een andere vrouw kan zo werk van hem maken’ weet Rachel. Maar nu zijn ze nog erg verliefd, zit ze vaak in het vliegtuig naar Italië en komt hij gezellig logeren in Vinkeveen.

Zou hij al zo zijn ingeburgerd dat hij heeft leren schaatsen op de Vinkeveense plas? Hoewel de ex van Rachel, zanger André, dat vast ook niet deed. Die zat liever met zijn kratje pils bij de koek en zopie.

Yolanthes miljoenen

De vader van Yolanthe Cabau was een rijke zakenman. Nu hij is overleden, zou de erfenis verdeeld moeten worden. Yo zou dan haar eigen fortuin hebben en niet meer steeds als ‘golddigger’ worden afgeschilderd. Maar Weekend vertelt dat al het geld van pa vastzit in onroerend goed.

Nu de huizenmarkt slecht is, kan het niet worden verkocht. En dus moet Yolanthe nog even op de erfenis van een geschatte 200 miljoen Euro wachten. Gedeeld door de 13 (!) kinderen, blijft er dan nog altijd een prettige 15 miljoen over. Met de 6 miljoen die Wesley jaarlijks bij elkaar balt, kan ze meer Gucci-tasjes shoppen dan collega-voetbalvrouw Sylvie van der Vaart.

Vondelvilla

Ook al zal voetballer Marco van Basten zijn schaapjes wel op het droge hebben, toch knijpt hij hem. Hij kocht 2 jaar geleden voor ruim 6 miljoen een villa aan het Vondelpark, toen het duurste huis van Amsterdam. Het staat nu in de steigers en wordt verbouwd. Aan de hypotheek is Marco per maand E 27.000,- kwijt, wat netto E 15.000,- wordt.

Weekend meldt dat de huizenprijzen sinds de aankoop met zeker 10 procent zijn gekelderd. Mocht Marco het pand moeten verkopen, dan heeft hij vele tonnen schuld. Hoog tijd dus om een nieuw baantje te zoeken, nu hij geen bondscoach meer is wegens teleurstellende resultaten.

Gouden Sven

Die topsporters harken hun centen sowieso wel bij elkaar. In Privé lezen we dat schaatser Sven Kramer ook al dik miljonair is. Zo heeft hij een sponsorcontract bij TVM. Zonder dat hij één meter schaatst, krijgt hij al een miljoen per jaar. Op tv is hij in twee commercials te zien en verder zijn er plannen voor een kledinglijn.

Financieel is Svennie dus helemaal binnen. Nu nog even een Olympische gouden medaille binnenhalen. Die kan dan leuk naast de gouden hockeyplak van vriendin Naomi van Asch worden gehangen. En dan kan Sven met pensioen, op zijn 23e.

Bommelding

‘Prinsesjes spelen op een mijnenveld’ kopt Privé dreigend. Het artikel gaat over niet ontplofte bommen uit de WOII. Op landgoed De Horsten zijn toen honderden bommen gegooid, waarvan een deel nooit is geëxplodeerd. Een oude zwart/wit luchtfoto laat zien dat er precies op het stuk waar de prinselijke villa staat, nog een heleboel liggen.

Blindgangers, heten die, en de paleistuin ligt er vol mee. Wilde zwijnen die wroeten of bomen die geplant worden kunnen al gevaar opleveren voor de exemplaren die aan de oppervlakte liggen.

Er zou spontaan een ontploffing kunnen ontstaan. O, o, o, kermt Privé, en stel je voor dat Amalia, Alexia of Ariane met een schepje in de grond gaan graven. Het A-team moet maar een graafverbod krijgen en allen thuis bij burgervriendinnen in de zandbak met hun Koninklijke schepjes spelen.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie