AMSTERDAM - Nikkie Plessen en haar vriend vinden het moeilijk om een naam voor hun toekomstige kind te bedenken. De zwangere presentatrice zegt dat de naam 'een crisis' is. "Voor sommige mensen is dat niet zo, maar voor mij en mijn vriend wel."

De twee hebben het niet makkelijk in hun zoektocht. "We liggen soms niet op een lijn wat betreft de naam. Het moet in elk land lekker uit te spreken zijn.

En het moet lekker vlot zijn, en lekker jong en lekker leuk. Maar ja, iedereen verstaat daar toch wat anders onder."

Zwangerschap

De vijf en een halve maand zwangere presentatrice zegt dat haar zwangerschap tot nu toe rustig is verlopen. "En ik klop het af want ik hoop dat het zo blijft gaan. Maar ik kan echt nog veel dingen gewoon doen."

Zo is de 24-jarige blondine al druk aan het schilderen geweest. "Alleen het inademen van die verflucht is niet zo goed, dus dat moet misschien met een kapje op ofzo."

Sportschool

Ook gaat ze nog gewoon naar de sportschool. "Niet obsessief in die zin dat ik aan het rennen en zweten ben, want dat mag gewoon niet. Maar ik ga wel wandelen. Het is toch lekker als je na je zwangerschap snel weer je oude figuur terug hebt."

Toch vindt de zwangere Nikkie dat het nu nog wel een maatje groter mag . "Ik ben bijna vijf en een halve maand zwanger. Dus ik wil nu ook wel dat het een beetje gaat groeien, zeg maar."

De toekomstige vader is de 40-jarige miljonair Ruben Bontekoe. De twee hebben al zes jaar een relatie.