Dyanne Beekman is een softy geworden

AMSTERDAM - Dyanne Beekman had het imago van een pittige tante, maar daar is sinds ze moeder is geworden weinig meer van over. In Flair bekent de imagostyliste (37) dat het moederschap een 'softy' van haar heeft gemaakt.

"Ik was al gevoelig, maar nu is het nog erger", zegt Beekman deze week in het blad. "Ik hoop dat die huilbuien wel minder worden, want ik kan toch niet doorlopend snotterend door het leven, omdat alles me ontroert?!"

Het moederschap heeft niet alleen Beekmans innerlijk veranderd; de bekende styliste is sinds haar zwangerschap ook tien kilo zwaarder. En daar heeft ze het best moeilijk mee.

"Voor het eerst in mijn leven ben ik soms onzeker over mijn lichaam. Ik was altijd een sixpackmeisje, maar dat is over. Ik begrijp nog beter hoe vrouwen zich kunnen voelen als ze niet helemaal zeker zijn over hun lichaam."

Sporten

Toch zegt Beekman dat ze ongetwijfeld ook weer van deze periode leert. Bovendien heeft ze er vertrouwen in dat ze de kilo's er wel weer af kan sporten. "Als ik straks weer ga hardlopen, is het er zo weer van af."

Beekman heeft een relatie met C&A-topman Frans ten Berge. In augustus beviel ze van haar eerste kindje, zoon Christian.

Tip de redactie